Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Nederland Engels
Aanmelden

Collegereeks Actualiteiten Personenschade 2022

​Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt ook in 2022 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In een reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken toegelicht en is er ruimte voor discussie en vragen. Daarnaast is het mogelijk dat in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.


In 2022 vinden de online colleges plaats op de volgende data:

 • Dinsdag 8 februari - 10.00 tot 11.00 uur
 • Dinsdag 12 april - 10.00 tot 11.00 uur
 • Dinsdag 7 juni - 10.00 tot 11.00 uur
 • Dinsdag 13 september - 10.00 tot 11.00 uur
 • Dinsdag 1 november - 10.00 tot 11.00 uur

Let op: je schrijft je in voor de hele reeks óf per college.

Kosten

 • Werk je bij een organisatie die lid is van het platform Personenschade (voorheen Stichting PIV)? Dan is deelname gratis.
 • Werk je bij een lid van het Verbond van Verzekeraars die niet is aangesloten bij het Platform Personenschade? Dan bedragen de deelnamekosten € 59,- per college (btw: 0%).
 • Voor overige geïnteresseerden bedragen de kosten € 89,- per college (btw: 0%). 

Voorwaarden
Op deze bijeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV.

 • Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen.
 • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy.
 • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV.


Inschrijven
Schrijf je hieronder in voor de hele collegereeks.

Wil je je toch per college inschrijven, dan kan dat rechtstreeks via onze pagina op Online Seminar.

Na aanmelding ontvang je per college een link om deel te nemen.
Kun je op het moment van een college niet kijken? Geen probleem! De colleges zijn terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt. Er is dan geen live interactie meer mogelijk. Terugkijken kan tot het eerstvolgende college. Voor deze terugkijkmogelijkheid moet je je wel hebben aangemeld.

Let op: Als je een college terugkijkt, ontvang je géén deelnamecertificaat en kun je hiervoor ook géén PE-punten ontvangen.

PA-certificaat/PE-punten
Deze colleges dragen bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema. Na afloop van ieder college ontvang je een deelnamecertificaat, mits je het college live helemaal volgt. Dit certificaat kan onderdeel zijn van eigen maatschappijprogramma’s op het gebied van Permanent Actueel (PA).

Vanuit het NIVRE wordt er 1 PE-punt per college toegekend. Je krijgt per live gevolgd college een PA-certificaat Met dit bewijs van deelname kun je zelf de PE-punten bij NIVRE aanvragen.

Voor advocaten
Op grond van de Verordening op de vakbekwaamheid, mag je als advocaat zelf beoordelen of het volgen van een bijeenkomst je vakbekwaamheid ten goede komt. Per live gevolgd college ontvang je na afloop een certificaat van deelname.

Voor meer informatie over de verdere voorwaarden van de Nederlandse Orde van Advocaten verwijzen wij je naar de Verordening op de vakbekwaamheid en de Regeling vakbekwaamheid. Het aantal lesuren voor de colleges is één uur per college.


Wilt u iemand attenderen op dit evenement? Klik hier.

Heeft u een account? Als u nu inlogt hoeft u uw gegevens niet in te vullen:
 
Inloggen

Persoonlijke gegevens

Voorletters: *  
Voornaam: *  
Tussenvoegsels:
Achternaam: *  
Geslacht: *
 

Organisatie gegevens

Organisatie: *  
Functie: *  
Zakelijke contact gegevens
Telefoonnummer: *  
E-mailadres: *  

Tijd en locatie