Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Nederland Engels
Aanmelden

Verenigingsdag 2022 | Blik op de toekomst

​Datum: donderdag 8 september 2022
Tijd: 13.30 - 17.00 uur
Locatie: Verbond van Verzekeraars, Bordewijklaan 2 in Den HaagHé hallo, lang niet gezien! Hoe gaat het met je? Wat leuk om je te ontmoeten.” Bekenden terugzien en nieuwe mensen in onze sector ontmoeten, dat is waar de Verenigingsdag om draait. Praat bij, vergroot je netwerk én discussieer mee over de toekomst van verzekeren in een snel veranderende wereld.  

De spreker draait door!
 
Omdat kiezen soms lastig is, maken we het je graag gemakkelijk. Jij mag tijdens de parallelsessies lekker blijven zitten, want de sprekers draaien door. In totaal zijn er drie korte sessies over: 

1. Hoe realiseren we onze duurzaamheidsambitie? 
2. Is economische groei nog realistisch?
3. Wat zijn belangrijke gamechanges voor jouw bedrijf?

 

Vervolgens is er een plenaire sessie waarin vertegenwoordigers van de verschillende sectoren met elkaar en jou in gesprek gaan over actuele thema’s. En we nodigen je natuurlijk van harte uit om jouw mening, vragen, zorgen en ideeën te delen. Want één ding is zeker, verzekeren moeten we samen (blijven) doen. 

We openen op 8 september 2022 onze deuren voor alle leden en specifiek voor bestuurders en voor oud-deelnemers van Verbondscourse en JIP. 

Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m dinsdag 6 september a.s., 12.00 uur.


Bestemd voor
Deelname is exclusief voor medewerkers van organisaties die aangesloten zijn bij het Verbond van Verzekeraars.
Deelname is vooral interessant voor bestuurders en voor oud-deelnemers van Verbondscourse en JIP


Programma
Aanvang:     13.30 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur met lunch)
Duur:           17.00 uur met aansluitend een borrel

·        Parallelsessies
       1. Hoe realiseren we onze duurzaamheidsambitie? 
       2. Is economische groei nog realistisch?
       3. Wat zijn belangrijke gamechanges voor jouw bedrijf?

·        Plenaire sessie waarin vertegenwoordigers van de verschillende sectoren met elkaar en jou in gesprek gaan over actuele thema’s.

·        Afsluiting met borrel


Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden. Deze bijeenkomst valt onder het lidmaatschap.
Weet je niet zeker over jouw organisatie lid is van het Verbond van Verzekeraars check dan de ledenlijst.


Annulering en no-show
Leden
Leden van het Verbond van Verzekeraars kunnen hun aanmelding annuleren tót 48 uur voor de bijeenkomst. Bij latere annulering of no-show wordt € 50,- (excl. BTW) administratie-/organisatiekosten in rekening gebracht. Deze kosten worden niet in rekening gebracht als je je door een collega laat vervangen.
Annuleringen en vervangingen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy.
Door inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden.


Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Nico Tijsterman. Aan hem kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.


Inschrijving
Let op! Dit is een fysieke bijeenkomst. Het elkaar weer echt ontmoeten is – na 2 jaar alleen maar digitale activiteiten - een belangrijk aspect van deze bijeenkomst. Wij verheugen ons bijzonder op je komst. De capaciteit is echter beperkt.
Indien het maximum aantal deelnemers wordt overschreden, is het uitgangspunt dat iedere organisatie met minimaal één deelnemer vertegenwoordigd kan zijn en wordt voor het overige gestreefd naar een zo evenredig mogelijke verdeling.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.


Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy.

De Verenigingsdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

mitek-wordmark-grey-300x-sponsor-boef-de-baas.png
DocRevolution.png 
Logo_Solvinity_zwart.png    

fh-logo-cmyk-png.pngQuint-logo-blue.png